Catering

21-02-2021 16:34
Catering

Catering ne demek?

 

Catering, Türkçe’de "yemek ziyafeti” anlamına gelmektedir. Catering firmaları, yemek organizasyonu sektöründe seçilen konsepte uygun bir şekilde menüler hazırlayarak catering hizmeti sunmaktadır.

 

Catering Firmaları

Son dönemlerde catering firmaları oldukça popüler hale geldi. Kişiye özel catering hizmeti organizasyon konseptine yönelik olarak hazırlanmaktadır. Ash İstanbul Catering firmamız yıllardır süre gelen tecrübesi ile yüksek kalite standartlarına uygun ve hijyen kuralları konusunda özenli bir şekilde dilediğiniz tüm konseptlere uygun menüleri hizmetinize sunmaktadır. www.ashistanbulcatering.comsayfamızda gezinerek catering menüleri hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir, dilerseniz firmamızdan destek alabilirsiniz.

 

Catering Fiyatları


Catering fiyatları firmaların kullandığı ürünlerin kalitesine, müşterinin seçtiği konsepte bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Ash İstanbul Catering firması olarak bütçenize uygun bir şekilde menüler hazırlamak için desteğe hazırız. Dilerseniz www.ashistanbulcatering.comkendi menünüzü oluşturabilir veya hazır menülü konseptler seçeneklerimizi tercih edebilirsiniz.

 

En iyi catering firmaları

 

Tüm dünyada yaşanan koronavirüsün yarattığı pandeminin de etkisi ile yemek tercihi konusunda hijyen standartlarının yüksek olması en önemli kriterlerden biri haline geldi. Ancak, biz Ash İstanbul Catering olarak yıllardır müşterilerimize verdiğimiz değer ile tüm ürünlerimizi günlük, taze, kalite ve hijyen standartlarına en uygun şekilde hazırlama konusunda iddialıyız. Firmamızın ürünlerini siz değerli müşterilerimize hijyenik ve doğa dostu eko kaplar ile kişiye özel olarak hazırlayarak hizmetinize sunuyoruz.

 

Catering hizmetleri

 

Ash İstanbul Catering ekibi olarak iç ve dış mekan konseptlerinizde sizlere catering hizmeti sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Yıllardır süren tecrübemizle; bridial shower organizasyonu, baby shower organizasyonu, şirket toplantıları için catering, açık büfe hizmeti, doğum gününe özel catering, evde catering, düğün catering hizmeti, nişan töreni için catering, vaftiz catering, sünnet catering, şirketler için yemek menüsü, iş yeri yemek hizmeti, okullar için catering, paketli yemek hizmeti gibi geniş bir yelpazede sizlere hizmet sunmaya hazırız. Sipariş üzerine sıcak ve soğuk ürünlerimiz dilediğiniz miktarda hazırlanarak belirlediğiniz adrese teslim edilmektedir.

Size sunacağımız catering servisi için ise en geç 48 saat öncesinde siparişlerinizi vermiş olmanızı rica ederiz.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.