Kurumsal Catering Firmaları

09-03-2021 17:04
Kurumsal Catering Firmaları
Kurumsal catering nedir?

Kurumsal Catering son dönemlerde popüler hale geldi. Pek çok kişi Kurumsal Catering nedir?, En iyi kurumsal catering firmaları hangileridir? Soruları hakkında araştırmalar yapıyor. Ash İstabul Catering olarak her türlü catering ihtiyacınızda yanınızdayız. Firmamız; dizi/film/klip setlerine, iş toplantılarına, şirketlere, okullara, derneklere veya toplu etkinliklerinizde profesyonel ekibimiz ile birlikte kurumsal catering hizmeti sunmaktadır.

En kaliteli catering firmaları

Ash İstanbul Catering ekibi olarak en önem verdiğimiz unsurlardan birisi hijyen bu yüzden özenle hazırladığımız catering yemeklerimizi kişiye özel olarak hazırlanmış tek kullanımlık olan kapalı kaplar ile servis ediyoruz.

Catering menüleri 

Ash İstanbul Catering ekibimiz ile, sizlere olabildiğince daha fazla öğünde hizmet verebilmek için çok çalışıyoruz ve her öğünde, tüm etkinlikleriniz için uygun catering menüleri oluşturuyoruz. Ayrıca, dilerseniz  www.ashistanbulcatering.com internet sitemizden kendi menünüzü de oluşturabilirsiniz. 

Catering menüsü çeşitleri nelerdir?

Ash İstanbul Catering olarak, Kişiye özel olarak hazırlanan, tek tek paketlenen ve özenle hazırlanan ürünlerle ile hem bridial shower organizasyonu, baby shower organizasyonu, şirket toplantıları için catering, açık büfe hizmeti, doğum gününe özel catering, evde catering, düğün catering hizmeti, nişan töreni için catering, vaftiz catering, sünnet catering, şirketler için yemek menüsü, iş yeri yemek hizmeti, okullar için catering, paketli yemek hizmeti gibi geniş bir ürün paketi ile hizmet sunarken hem de sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği gibi her öğünde de hizmet sağlamaktayız.
 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.