Online yemek siparişi nasıl verilir?

06-04-2021 15:20
Online yemek siparişi nasıl verilir?

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte yemek siparişi verme alışkanlıklarımız da değişti. Hemen hemen tüm sektörlerde işimizi çok daha kolay hale getiren internet aracılığı ile artık her şey sadece bir "tık” uzağımızda.

 

Online yemek siparişi vermekte tereddüt yaşayan veya nasıl sipariş veremeyeceğini bilemeyen site ziyaretçileri için "Ash İstanbul Catering” olarak eşsiz bir kullanıcı deneyimi sunuyoruz. Bu sayede tüm meze çeşitleri, ara sıcak çeşitleri, ana yemek menüleri, barbekü partisi, kokteyl menüsü ve kokteyl hizmeti seçeneklerimizden kolaylıkla faydalanabilirsiniz.

 

Tüm bu hizmetlerin yanı sıra uzun yıllardır profesyonel ekibimiz ile garson hizmeti, sofra takımı, teknede davet menüsü, lunch box, dış mekan organizasyonları açık büfe gibi etkinliklerde de yanındayız.

 

Koronavirüs dönemi ile değişen alışkanlıklarımızda, firmamız her etkinliğiz için sizler ile özel olarak ilgilenmektedir. Üstün kalite standartları ve hijyene verdiğimiz öncelik sayesinde organizasyon ve etkinliklerinizde sizlere hizmet sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

 

İnternet sitemiz olan "www.ashistanbulcatering.com” adresinde tüm ürün çeşitlerimizin görselleri ve içerik bilgilerine ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz ürünü, en az 48 saat önceden olmak koşulu ile "sepete ekle” butonuna tıkladıktan sonra ödeme bilgilerinizi girerek kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

 

Ayrıca, hazır menülerimizin dışında "kendi menünü oluştur” seçeneği ile davetlerinize özel dilediğiniz ürünleri bir araya getirebilirsiniz. Geniş ürün çeşitliliğimiz sayesinde küçük-büyük her türlü iç veya dış mekan etkinliklerinizde günlük ve taze olarak hazırlanan gıda ürünlerimizin yanı sıra süsleme ve garson hizmeti de sunuyoruz. Bu sayede sizlerin yerine biz koştururken, siz de etkinliğinizin tadını çıkarabilirsiniz.

 

Dahası, iç veya dış mekan etkinliklerinizin yanı sıra günümüz pandemi koşullarına uygun, hijyenik ve doğa dostu eko kaplarda, işyerleri için hazırladığımız günlük personel yemek paketlerimiz ile, sağlıklı yiyecekler ve kişiye özel hizmet sunmaktayız. 

 

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.